Locatie


LET OP! Tropenrooster:
In verband met de hoge temperaturen, voeren wij een tropenrooster! Ipv 11.00-17.00 uur zijn wij geopend van 9.00-13.00 uur! Als de temperatuur boven de 30 graden stijgt of bij (aanhoudende) regen zijn we gesloten. Kijk op de dag zelf op de website (bij foto’s) of op social media voor de actuele openingstijden.

LET OP! Wegwerkzaamheden:
De Bouwspeelplaats is verhuisd naar een nieuw terrein: we gaan op avontuur in het Toverbosch! Dit verscholen plekje bevindt zich tussen Zwembad Overbosch en het Politiebureau in en heeft als adres Vlaskamp 1A, 2592 AA Den Haag.

Let op, er zijn gedurende de Bouwspeelplaats wegwerkzaamheden aan de Vlaskamp. Wij zijn gewoon bereikbaar via het parkeerterrein van het zwembad. Volg de houten wegbewijzering!

Met de fiets, openbaar vervoer of de auto:
Fietsen kunnen geparkeerd worden op het terrein. Met Bus 24 stap je uit bij halte De Eerensplein of met Tram 6 bij halte Carel Reinierszkade en ben je er binnen 3 minuten wandelen. In bijna heel Mariahoeve kan je gratis parkeren, het parkeerterrein van het zwembad is doordeweeks echter de eerste 2 uur gratis en daarna betaald parkeren van 9.00-18.00 uur. In het weekend is het ook daar gratis parkeren.